На Харківщині СБУ виявила 60 диверсантів, які передавали ворогу розвіддані про локації ЗСУ (Фото)

На Харківщині СБУ виявила 60 диверсантів, які передавали ворогу розвіддані про локації ЗСУ (Фото)
Читать на русском

У результаті спецоперацій СБУ вдалося отримати і передати підрозділам ЗСУ понад 700 координат для вогневого ураження командних пунктів, скупчення особового складу, важкого озброєння та складів із боєприпасами загарбників.

Служба безпеки проводить посилену контрдиверсійну «зачистку» прифронтових районів на сході України. У ході масштабних оперативних дій на Харківщині протягом останнього тижня викрито більше ніж 60 зрадників і колаборантів, які співпрацювали з окупантами та виправдовували збройну агресію рф.

Диверсанти, серед яких були колишні правоохоронці, збирали розвіддані про розташування українських військ та стратегічно важливі об’єкти критичної інфраструктури регіону. Отримані матеріали окупанти використовували для масованих ракетно-артилерійських обстрілів Харківщини.

Також російська агентура отримувала завдання готувати диверсії, у тому числі вибухи на території обласного центру. Співробітники СБУ затримали зловмисників під час передачі загарбникам закритої інформації з прифронтової території.

Також у ході проведення спецоперації встановлено місцезнаходження ворожих схронів з бойовими засобами ураження. З тайників вилучено реактивні протитанкові гранати, автоматичну зброю, снайперські гвинтівки та протипіхотні міни МОН-90. Виявлений арсенал планували використати російські диверсанти для вчинення диверсій у прикордонних районах Харківщини.

Новини партнерів

ЗСУ знищили дві російські крилаті ракети "Калібр", випущені з акваторії Чорного моря (Відео)
Кулеба розповів з яких міст відновить роботу McDonald’s

Найпопулярніше за тиждень