На Донбасі внаслідок обстрілу загинув волонтер

На Донбасі внаслідок обстрілу загинув волонтер
Читать на русском

Загиблим виявився засновник громадської організації "Пошукова ініціатива Майдану" Тарас Матвіїв

Унаслідок обстрілу бойовиками РФ українських позицій на Донбасі 10 липня загинув відомий волонтер, засновник громадської організації "Пошукова ініціатива Майдану" Тарас Матвіїв.

Про це на своїй сторінці повідомив Олександр Тіщенко, керівник Львівського обласного військового комісаріату, повідомляє APnews.

"Вчора під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант Тарас Матвіїв. Молодий офіцер, в якого все життя мало бути попереду. Він захищав український народ від ворогів, щоб звуки вибухів і свист куль для нас не були знайомі. Але ворожа міна забрала його від нас. Війна триває і безжально забирає життя найкращих синів України", - зазначив Тіщенко.

Тарас Матвіїв - 31- річний журналіст, закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. Івана Франка, був блогером у низці видань, зокрема, у "Дивись.Інфо", LB.ua, "Львівська мануфактура новин". Також Матвіїв був волонтером ГО "Народний легіон", одним із координаторів "Пошукової ініціативи" - організації, що розшукує зниклих людей під час Революції Гідності.

На Донбасі внаслідок обстрілу загинув волонтер

Як повідомляв APnews раніше, 10 липня збройні формування Російської Федерації 17 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Унаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще троє зазнали поранень.

Читайте також:
ЗСУ розглядають декілька сценаріїв наступу Росії на Україну і готуються дати відповідь - Наєв

Новини партнерів

"Укрзалізниця" продовжує відновлювати курсування десятків поїздів
В Україні тестують електронні лікарняні, запуск яких планують з серпня

Найпопулярніше за тиждень