На Донбасі нардепи від "Слуги народу" та журналісти потрапили під обстріл (відео)

На Донбасі нардепи від "Слуги народу" та журналісти потрапили під обстріл (відео)
Читать на русском

Юлія Палійчук зазначила, що всіх терміново евакуювали в укриття

Народні депутати від "Слуги народу" отруїлися з візитом на Донбас. Народні обранці разом із журналістами потрапили під обстріл із боку окупованих територій.

Про це повідомляє APnews із посиланням на заяву спікера партії "Слуга народу" Юлія Палійчук.

"На одній із позицій народні депутати та представники закордонних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття", - йдеться у повідомленні.

За її словами, народні депутати планували під час візиту провести моніторинг безпекової ситуації, поспілкуватися з військовими, передати закуплені дрони.

До делегації увійшли голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія, голова Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, народні депутати Юрій Мисягін, Мар'яна Безугла прибули до зони проведення ООС.

Серед тих, хто потрапив під обстріл, опинився голова МВС Денис Монастирський та журналіст "Радіо Свободи" Мар'ян Кушнір.

За його словами, спочатку бойовики вдарили з мінометів, після чого розпочалися артобстріли. Він зазначив, що снаряди падали за 300 метрів від місця, де знаходилися міністр та журналісти.

Як раніше повідомляв APnews, бойовики відкрили вогонь на щастя. Окупанти застосували стрілецьку зброю та міномети 82 калібру.

Новини партнерів

Біженців з ОРДЛО розміщувати нема де, а повернутися додому вони не можуть - росЗМІ
Українська співачка Христина Соловій поскаржилася на крадіжку пісні: що сталося

Найпопулярніше за тиждень