На Донбасі бойовики 15 разів порушили режим тиші - ОБСЄ

На Донбасі бойовики 15 разів порушили режим тиші - ОБСЄ
Читать на русском

СММ ОБСЄ здійснювала моніторинг на ділянках розведення сил і засобів у районах Станиці Луганської, Золотого та Петрівського

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували 13 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та два - в Луганській області. Про це повідомляє APnews з посиланням на щоденний звіт № 210/2020.

"СММ зафіксувала 13 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та 2 такі порушення в Луганській області. За попередній звітний період в Донецькій області не було зафіксовано жодного порушення режиму припинення вогню, а в Луганській області, за спостереженнями Місії, сталися 63 такі порушення", - йдеться у повідомленні.

СММ ОБСЄ здійснювала моніторинг на ділянках розведення сил і засобів у районах Станиці Луганської, Золотого та Петрівського. У межах ділянок розведення в районах Золотого та Петрівського безпілотні літальні апарати СММ ОБСЄ зафіксували присутність людей у вечірній час.

"Місія і далі спостерігала за ситуацією, у якій на тлі спалаху COVID-19 опинилося цивільне населення, зокрема на контрольному пункті в’їзду-виїзду та відповідному блокпості збройних формувань у Луганській області. Обмеження свободи пересування СММ тривали, зокрема на блокпостах збройних формувань поблизу Шевченка та Нової Мар’ївки в Донецькій області", - додали у СММ ОБСЄ.

Як повідомляв APnews раніше, під час засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі погодили 19 пріоритетних ділянок розмінування на сході України.

Новини партнерів

У Мінську журналісти вийшли на акцію протесту під будівлею МВС
Через пожежі на площі у 500 га у Харківській області оголосили надзвичайну ситуацію

Найпопулярніше за тиждень