На честь спікера Ради Стефанчука назвали зірку - "Stefanchuk-5409"

На честь спікера Ради Стефанчука назвали зірку - "Stefanchuk-5409"
Читать на русском

Подарунок голові парламенту зробили зоозахисники – і він уже відреагував

На честь спікера Ради Руслана Стефанчука назвали зірку - вона знаходиться в сузір'ї Лебідь і називається тепер Stefanchuk-5409.

Зробили такий подарунок голові парламенту зоозахисники організації UАnimals, повідомляє APnews.

Додавши, що таким чином вони хочуть привернути увагу Стефанчука, щоб той виніс на розгляд Ради законопроект 5409 про заборону цирків із тваринами

«З сьогоднішнього дня зірка KIC8554094 у сузір'ї Лебідь зветься Stefanchuk-5409. До нового року залишилося зовсім мало часу, однак ми продовжуємо вірити в диво: що Руслан Стефанчук винесе законопроект 5409 (про заборону цирків з тваринами) на голосування на початку списку порядку денного, щоб депутати нарешті проголосували за нього», – написали в організації.

І Стефанчук, до речі, вже відреагував і навіть пообіцяв, що вже у понеділок запропонує на погоджувальній раді розглянути цей законопроект.

"Буду намагатись, щоб він потрапив до "прохідної частини", але тут далеко не все залежить від мене. Водночас буду намагатись добрими справами відробляти наданий мені кредит довіри", - прокоментував подарунок спікер.

Додавши, що задля привернення його уваги не потрібні мітинги, а "достатньо правильно тегнути у ФБ".

Як раніше повідомляв APnews, в "Букварі" для 1 класу знайшли суперечливу інформацію, а саме - популяризацію цирку з тваринами.

Новини партнерів

"Ви що, не бачите хто я?": заступник голови МВС влаштував скандал на блокпості в Донецькій області (відео)
"Ми самі винні": Зеленський заявив, що страх українців вселяє Путіну віру в "потужну Росію"

Найпопулярніше за тиждень