На борту іноземного судна знайшли мертвим 38-річного капітана з України: тіло не забирали 3 дні

На борту іноземного судна знайшли мертвим 38-річного капітана з України: тіло не забирали 3 дні
Читать на русском

Тіло моряка забрали аж на третю добу після приходу судна в порт.

У теплоході Century, який виконував рейс з Китаю у Панаму, знайшли мертвим 38-річного громадянина України.

Про це APnews пише з посиланням на морський журнал Seafarers Journal.

Зазначається, що тіло українця виявили у каюті судна. 38-річний капітан, за свідченнями моряків, помер за загадкових обставин.

"До редакції морського порталу Seafarers Journal звернувся моряк, який попросив залишитися анонімом, і повідомив подробиці цієї трагедії. За його словами, все відбулося, коли судно прямувало в Панаму (де мав змінитися капітан). Того дня (за два дні до приходу в порт) капітан не вийшов зі своєї каюти. Коли колеги зайшли до нього, то побачили там його бездиханне тіло", - йдеться у повідомленні.

Моряк також розповів, що екіпаж одразу повідомив офіс компанії-судновласника про смерть капітана, а там дали команду - опечатати каюту з тілом і чекати панамську владу.

Тіло громадянина України було забрано з каюти владою Панами лише на третю добу після приходу судна в порт.

Як заявив одеський адвокат Микола Гольбін, який представляє дружину померлого, жінка дала дозвіл на розтин тіла, щоб з'ясувати причини його смерті.

Моряк теплохода Century, на якому працюють громадяни України і Філіппін, не уточнив, чи були на тілі померлого каліцтва. Також невідомо, чому лише на третій день після заходу судна в порт влада Панами забрала тіло капітана з борта теплохода.

Як повідомляв APnews раніше, у Бангладеш швидкісний катер розірвало на дві частини після зіткнення з баржею, 26 загиблих.

Новини партнерів

У МЗС розповіли, як українцям виїхати з Білорусі після 26 травня
Суд визнав протиправною «регіональну» російську мову в Харкові

Найпопулярніше за тиждень