На Australian Open виявили випадки COVID-19: на турнірі є чотири українські тенісисти

На Australian Open виявили випадки COVID-19: на турнірі є чотири українські тенісисти
Читать на русском

Перший турнір Великого шолома в році продовжує лихоманити.

Першим турніром Великого шолома в 2021-му році має стати Australian Open. Однак прямо зараз в Австралії все не дуже спокійно - позитивні тести на COVID-19 здали три учасники, серед яких - два тенісисти. Про це APnews повідомляє з посиланням на The Age.

Раніше коронавірус виявили в учасників турніру, які летіли на двох чартери, зібраних організаторами турніру. А тепер з'явилася інформація про те, що позитивні тести здали учасники турніру, які зараз знаходяться в "міхурі".

Наразі відомо про трьох людей, які здали позитивний тест - серед них і два тенісисти. Про це повідомила служба охорони здоров'я австралійського штату Вікторія. Правда імена спортсменів, які будуть поміщені в жорсткий карантин, поки не називаються. Відомо, що мова йде про жінку віком за 20 років і двох чоловіків до 30 років.

Також варто відзначити, що участь в турнірі візьмуть три українських спортсмени - Сергій Стаховський, а також Еліна Світоліна і Марта Костюк. При цьому в Австралії знаходиться і Даяна Ястремська, яка спочатку також була заявлена ​​в основну сітку, але зараз тимчасово відсторонена від будь-яких змагань.

Новини партнерів

"Запаси обмежені": американці за день до інаугурації Байдена розмітають з магазинів вогнепальну зброю
Синоптики назвали дати, коли морози відступлять й в Україні потеплішає

Найпопулярніше за тиждень