На адмінмежі з анексованим Кримом відновили роботу всіх пунктів пропуску

На адмінмежі з анексованим Кримом відновили роботу всіх пунктів пропуску
Читать на русском

Протягом першого дня відновлення роботи пунктів пропуску в анексований Крим пропустили 54 людини

На адміністративній межі з анексованим Російською Федерацією Кримом у понеділок, 15 червня, відновили у повному обсязі роботу КПВВ. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

"З 14 червня на виконання вимог постанови Кабінету міністрів... повністю відновлено пропуск у всіх контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межі з ТОТУ АР Крим. Протягом 14 червня жодних черг чи затримок не виникало", - йдеться у повідомленні.

Протягом першого дня відновлення роботи пунктів пропуску в анексований Крим пропустили 54 людини, 12 особам з боку півострова відмовили в пропуску, мотивуючи відсутністю достатніх підстав.

"З окупованого Криму пропущено 108 осіб. Усі вони будуть проходити самоізоляцію... під час карантину прикордонники відмовляють у виїзді з тимчасово окупованої території України особам, які не надали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома", - зазначили у ДПСУ.

Як повідомляв APnews, після запуску міжнародного авіасполучення з 15 червня країни будуть класифікувати за "червоними" та "зеленими" зонами. Правила для пасажирів, які прибувають з тих, чи інших країн, будуть відрізнятися.

Новини партнерів

ВАКС заарештував другого фігуранта справи щодо хабаря для НАБУ і САП в розмірі 6 млн доларів
У фракції "Слуга народу" 153 мільйонери. До ТОП-10 потрапили Герус і Арахамія

Найпопулярніше за тиждень