На 5-й Паралімпіаді поспіль збірна України виграла більше 50 медалей

На 5-й Паралімпіаді поспіль збірна України виграла більше 50 медалей
Читать на русском

У медальному заліку в України зараз - 54 медалі.

У Токіо завершився шостий змагальний день Паралімпійських ігор-2020. У цей день українські спортсмени виграли 14 медалей, серед яких дві - золоті. Про це повідомляє APnews.

Першу медаль, і відразу золоту, в нашу скарбничку принесла тенісистка Марина Литовченко. У цьому ж виді спорту "срібло" виграв Віктор Дідух. Також відразу дві медалі для України принесли стрілки Андрій Дорошенко та Ірина Щетніков. На їхньому рахунку "срібло" і "бронза" в стрільбі на 10 метрів відповідно.

Друге "золото" змагального дня в нашу скарбничку приніс плавець Андрій Трусов. Плавальні дисципліни принесли нам ще дві медалі - "срібло" в запливі на 200 метрів комплексним стилем виграв Михайло Сербін. Чоловіча ж команда принесла Україні "бронзу" в естафеті 4х100 метрів.

Нарешті, бігун Ігор Квітів фінішував другим у забігу на 100 метрів, а легкоатлет Роман Павлик став третім у стрибках в довжину. Останні нагороди змагального дня принесли Яна Лебедєва і Зоя Овсій. Вони посіли друге і третє місця у фіналі з метання диска серед жінок.

На 5-й Паралімпіаді поспіль збірна України виграла більше 50 медалей

Раніше APnews повідомляв, що за підсумками п'ятого дня Паралімпіади збірна України розташувалася в ТОП-5 медального заліку. На той момент крім 10 золотих медалей в нашому активі було 32 "срібла" і "бронзи".

Новини партнерів

1 вересня в деяких областях України дощитиме
У Полтавській області дворічні двійнята отруїлися таблетками, їх забрала "швидка"

Найпопулярніше за тиждень