МЗС України на тлі заяв про можливе вторгнення РФ закликали зберігати спокій

МЗС України на тлі заяв про можливе вторгнення РФ закликали зберігати спокій
Читать на русском

У МЗС запевнили, що українські військові відстежують ситуацію та готові дати відсіч

У Міністерстві закордонних справ України зробили заяву щодо протидії агресії Російської Федерації. Українців закликали зберігати спокій та консолідуватися всередині країни.

Про це повідомляє APnews із посиланням на прес-службу МЗС України.

Зазначається, що армія та дипломати роблять все, щоб Україна залишалася стійкою та готовою до різних варіантів розвитку подій.

"Комплексний пакет стримування Росії, запропонований партнерам Україною в листопаді 2021 року, став ефективним інструментом протидії агресивній політиці Кремля і зараз наша держава має сильну позицію завдяки скоординованим дипломатичним контактам на всіх рівнях, завершенню підготовки в США та ЄС жорстких санкцій, постачання зброї. допомоги", - йдеться у заяві.

При цьому зазначено, що українські військові відстежують ситуацію і готові дати відсіч будь-яким посяганням на територіальну цілісність та суверенітет країни.

"Зараз критично важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни, уникати дій, що розхитують стабільність та сіють паніку", - підкреслили у зовнішньополітичному відомстві.

Як раніше повідомляв APnews, після заклику американського президента Джо Байдена негайно залишити Україну громадянам США через можливе вторгнення Росії, низка інших країн також виступили з рекомендаціями до своїх громадян покинути нашу країну, а також уникати поїздок.

Новини партнерів

В окупованому Луганську бойовик під наркотиками розстріляв колег – розвідка
Під Києвом батько та син зі стріляниною викрали авто: власника машини тягли по дорозі (відео)

Найпопулярніше за тиждень