МОЗ розширить список професій для обов'язкової вакцинації

МОЗ розширить список професій для обов'язкової вакцинації
Читать на русском

Обов'язково повинні вакцинуватися співробітники стратегічних підприємств.

Міністерство охорони здоров'я України хоче розширити список професій для обов'язкової вакцинації. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт Федерації профспілок України.

На цьому сайті опублікували документ, в якому в Переліку професій, виробництв та організацій з'явилися нові позиції. Зокрема, пропонується піддати обов'язкової вакцинації соціальних працівників.

Також тепер зробити щеплення від коронавірусу будуть повинні і працівники центральних органів виконавчої влади, а також співробітники стратегічних підприємств.

Раніше в МОЗ вже публікували перелік професій, для яких вакцинація від коронавірусу є обов'язковою. Так, згідно з наказом міністерства охорони здоров'я вакцинація від коронавірусу вже є обов'язковою для викладачів, а також центральних органів виконавчої влади та їх територіальних органів, місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів.

Також APnews повідомляв, що невакцинованих педагогів з листопада відсторонять від роботи без збереження зарплати. Цього можна уникнути, якщо зробити щеплення від коронавірусу до листопада.

Новини партнерів

Росія збільшить транзит газу через Україну, якщо "Київ запропонує конкурентні умови" - Пєсков
Львів посилює карантин з 18 жовтня: школи - на канікули, масові заходи заборонені для нещеплених

Найпопулярніше за тиждень