МОЗ готує подання щодо кадрових змін у Львівській ОДА

МОЗ готує подання щодо кадрових змін у Львівській ОДА
Читать на русском

У Львівській ОДА не виконали завдань МОЗ щодо покращення епідеміологічної ситуації

Міністерство охорони здоров'я ініціює кадрові зміни у керівництві Львівської ОДА, оскільки там не виправили помилки, на які вказало міністерство.

Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву міністра охорони здоров'я Максима Степанова на брифінгу в суботу, 18 липня.

Варто зазначити, що Львівська область є лідером за кількістю нових хворих на COVID-19. У зв'язку з цим, Максим Степанов місяць тому відвідав Львівщину та вказав на конкретні завдання очільникам ОДА.

"У нас була жорстка конструктивна розмова по всіх проблемних питаннях. Були поставлені відповідні завдання щодо виправлення ситуації, був даний відповідний термін. По закінченню цього терміну, пройшов місяць, мною була відправлена відповідна комісія МОЗ, яку очолив один з керівників структурного підрозділу. Вони повернулися, показали мені результати перевірки. Зараз готується подання щодо кадрових рішень у Львівській області," - повідомив Степанов.

Також міністр зазначив, що більшість пунктів не просто не було виправлено, а на них навіть не звернули увагу. Саме тому готується подання щодо звільнення тих чи інших людей вже безпосередньо керівництвом Львівської ОДА.

Як повідомляв APnews раніше, не дивлячись на ріст захворюваності, у Львові послабили карантин. Відкриваються музеї, кінотеатри та концертні установи.

Новини партнерів

З'явились нові деталі смертельної ДТП з 6 загиблими в Одеській області
Пожежу у Нантському соборі влада Франції розцінює як "злочинне діяння"

Найпопулярніше за тиждень