Монастирський заявив, що ключові питання погоджує особисто з президентом

Монастирський заявив, що ключові питання погоджує особисто з президентом
Читать на русском

За його словами, в цілому спілкування з Офісом президента відбувається, як правило, на рівні керівника поліції або заступника керівника поліції по координаційним питань, за які відповідальний ОП.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що ключові питання обговорює особисто з президентом України Володимиром Зеленським. За його словами, він сам попросив про це главу держави.

Про це APnews повідомляє з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Відкрию секрет, внутрішню кухню нашого спілкування. Коли мені було запропоновано очолити МВС, цю пропозиція робив президент особисто. Моїм зустрічним проханням було те, що я б хотів ключові проекти та процеси обговорювати також особисто з президентом", - повідомив Монастирський.

Він зазначив, що за час перебування на новій посаді дійсно мав можливість важливі та головні питання вирішувати безпосередньо з президентом, а також з прем'єр-міністром.

Водночас за його словами, в основному спілкування з Офісом президента відбувається, як правило, на рівні керівника поліції або заступника керівника поліції по координаційним питанням, за які відповідальний ОП.

"Можу підтвердити, що протягом цих приблизно 50-ти днів перебування на посаді я маю можливість обговорювати всі ключові питання конкретно з президентом та прем'єр-міністром. Ті питання, які є ключовими, - а такі питання проходять через міністра, - я погоджую безпосередньо з президентом", - розповів Монастриский.

Раніше APnews повідомляв, глава МВС Монастирський вибрав собі нових заступників, але попросив залишити Геращенко.

Новини партнерів

У Полтаві дівчина вчинила стрільбу з арбалета по вчителях у школі: двоє поранених
Смерть Шеремета: в МВС розповіли, коли буде прогрес у справі щодо замовників вбивства

Найпопулярніше за тиждень