МОН відтермінує ЗНО і строки вступної кампанії для абітурієнтів

МОН відтермінує ЗНО і строки вступної кампанії для абітурієнтів
Читать на русском

Міністерство освіти і науки змінить строки вступної кампанії і ЗНО через подовження карантину в Україні.

Міністерство освіти і науки змінить строки вступної кампанії та дату проведення Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) через продовження карантину. Про це повідомляє прес-служба МОН.

У повідомленні йдеться, що під час карантину всі навчальні заклади, незалежно від форми власності та сфери управління, повинні продовжити обмежувальні заходи.

"Зараз терміни карантину можуть знову змінитися, в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Цьогорічне ЗНО потрібно буде переносити на більш пізні дати. Однак, воно обов'язково відбудеться. Це також змінить строки проведення вступної кампанії. Зараз ми маємо кілька можливих сценаріїв розвитку подій. Сподіваюся, що до кінця цього тижня вже зможемо представити їх товариству з чітким таймінгом", - зазначив заступник глави МОН Єгор Стадний.

Зазначається, що у четвер, 26 березня, на сайті міністерства має бути оприлюднена детальна інформація про проведення пробного ЗНО.

Як повідомляв APNews, Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) у 2020 році відбудеться, незважаючи на обмежувальні заходи, які були введені у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції в Україні.

Новини партнерів

"Евакуація за 500 баксів і ніяких гарантій": Як Росія і Україна "рятують" своїх громадян зі Шрі-Ланки. Ексклюзив
Деяких українців будуть примусово обстежувати і лікувати від Covid-19: рішення Кабміну

Найпопулярніше за тиждень