"Мої пісні співають стоячи", - співачка Бужинська не розуміє, чому її не запросили на масштабний концерт до Дня Незалежності

"Мої пісні співають стоячи", - співачка Бужинська не розуміє, чому її не запросили на масштабний концерт до Дня Незалежності
Читать на русском

Тепер співачка збирається влаштувати гастролі в інших містах напередодні 24 серпня

Популярна співачка Катерина Бужинська зізналася, чому її пісні не звучатимуть на масштабному концерті в Києві з нагоди Дня Незалежності України, 24 серпня.

За її словами, жодну з її пісень організатори не включили в програму. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданнюkp.ua, передає APnews.

"Пісні "Як у нас на Україні","Україна-вишиванка ", "Діти за мир у всьому світі"- їх же співають впродовж 10-15-20 років! У яке місто я б не приїхала, їх співають усі місцеві колективи художньої самодіяльності, їх знають всі ", - сказала співачка.

Бужинська ще за три місяці до концерту на НСК "Олімпійскому" писала режисерові концерту до Дня Незалежності Катерині Царик, щоб та внесла в святкову програму пісню "Україна - це ми". Але Бужинській відповіли, що програму зміняти вже не будуть.

Тепер Бужинська збирається відвідати інші українські міста з сольним концертом.

Нагадаємо, раніше

часники гурту Green Grey розповіли, що Офіс президента заборонив їх виступ на День Незалежності через російську мову. В ОПУ тоді виправдалися і назвали "логічним" те, що на День Незалежності будуть виступати тільки україномовні колективи. Втім, ми показували, що серед учасників концерту вистачає російськомовних артистів.

Однак на цьому проблеми Green Grey не закінчилися. Так, після "мовного скандалу" телеканал Україна викреслив Green Grey з фільму до Дня Незалежності. А організатори концерту до Дня незалежності заявили, що їм з групою просто "не по дорозі".

Новини партнерів

Після бійки з поліцією Національний корпус пішов до будинку Зеленського
Під Банковою Нацкорпус побився з поліцією. Поранені сім правоохоронців

Найпопулярніше за тиждень