Міжнародна федерація хокею хоче відібрати у Білорусі чемпіонат світу

Міжнародна федерація хокею хоче відібрати у Білорусі чемпіонат світу
Читать на русском

Світова першість має пройти в 2021-му році.

Чемпіонат світу з хокею, який повинен пройти в 2021-му році, може бути перенесений з Білорусі. Про це APnews повідомляє з посиланням на президента Міжнародної федерації хокею Рене Фазеля.

З початку масових протестів в Білорусі самі жителі країни, а пізніше і представники інших країн зверталися до IIHF з проханням відібрати у Білорусі право проведення чемпіонату світу. Досить довгий час федерація намагалася зберігати нейтралітет, проте в перші дні 2021-го року Рене Фазель все-таки заявив, що зараз в IIHF розглядають запасні варіанти з місцем проведення світової першості.

При цьому Фазель підкреслив, що через пандемію коронавіруса, а також тое, що до старту чемпіонату залишилося небагато часу, такі пошуки пов'язані зі складнощами, а також приведуть до серйозних фінансових втрат. Нагадаємо, що чемпіонат світу-2021 повинен пройти з 21 травня по 6 червня. Прийняти світову першість мали Рига і Мінськ.

Раніше ми вже повідомляли, що президенту Білорусі Олександру Лукашенку заборонили відвідувати Олімпійські ігри. Таке рішення МОК прийняв на тлі жорстких дій влади по відношенню до опозиційних спортсменів.

Новини партнерів

Омбудсмен Денисова звернулася до Конституційного суду, щоб скасувати медичну реформу
Зеленський доручив СБУ розслідувати "контрабанду вакцини від COVID" в Україну

Найпопулярніше за тиждень