Міс Папуа-Нова Гвінея втратила корону через тверк в TikTok

Міс Папуа-Нова Гвінея втратила корону через тверк в TikTok
Читать на русском

Багато хто вважає, що комітет конкурсу краси попросту побоявся йти проти критиків в інтернеті, тому і не підтримав свою учасницю

Міс Папуа-Нова Гвінея позбулася корони через відео в TikTok, на якому вона тверкає. Комітет конкурсу звинуватили в женоненависництві.

Про це повідомляє APnews з посиланням на The Guardian.

Люсі Майно, яка також була капітаном жіночої футбольної команди Папуа-Новій Гвінеї, запостила відео в соціальній мережі TikTok, на якому вона тверкає. У той же момент вона зіткнулася з масою критики на свою адресу.

За словами коментаторів, відео Люсі не підходить для наслідування. Після перегляду відео та негативної реакції серед його глядачів з такою думкою погодився і комітет конкурсу Miss Pacific Islands Pageant PNG, який позбавив Люсі Майно титулу "Міс":

"Наша основна мета - розширення прав і можливостей жінок. Ми є унікальною платформою в стилі театралізованої вистави, яка просуває культурну спадщину, традиційні цінності та ділиться за допомогою туризму інформацією про нашу країну і людей. Міс Папуа-Нова Гвінея повинна пропагувати впевненість в собі, самооцінку, порядність і суспільне служіння, приділяючи при цьому особливу увагу освіті", - йдеться в заяві організаторів конкурсу.

Шанувальники Люсі Майно не стали мовчати та звинуватили комітет конкурсу в глибоко вкоріненій культурі жінконенависництва в країні:

"Яке суспільство може засуджувати тортури та вбивства жінок, але в той самий час бути проти танцювальних відео?", - прокоментував співголова Коаліції парламентаріїв проти гендерного насильства Аллан Берд.

До слова, в ситуацію втрутилася і місія ООН в Папуа-Новій Гвінеї, яка висловила своє невдоволення роботою комітету і підтвердила прояви гендерної дискримінації в країні:

"Ми бачимо спустошливе насильство стосовно жінок і дітей в цій прекрасній країні. Деякі загинули через знущання і цькування ... Але ж все починається з того, що жінкам вказують, як одягатися і танцювати".

Колишня Міс Папуа-Нова Гвінея Люсі Майно отримала свій титул ще у 2019 році, але через пандемію Covid-19 заповітна корона залишилася з нею ще на кілька років. Разом з цим вона отримала роль культурного посла країни та захисника жінок, але один невірний крок відібрав у неї все привілеї.

Варто відзначити, що багато хто вважає це проблемою самого комітету конкурсу краси, які з самого початку не виклали заборонені пункти, а просто кинули дівчину на свавілля коментаторів в мережі.

Раніше APnews також повідомляв, у сім'ї капітана збірної з баскетболу Сергія Кравцова та віце-міс Україна-2015 Еліни Руденко народилася перша дитина.

Новини партнерів

Жорстокого вбивцю відомої стилістки засудили на довічне - слідство тривало 5 років
Венедіктова підписала підозру братові голови ОАСК Вовка через хабар в 100000 доларів

Найпопулярніше за тиждень