Мірчі Луческу - 75: як тренера привітали в "Шахтарі" і "Динамо"

Мірчі Луческу - 75: як тренера привітали в "Шахтарі" і "Динамо"
Читать на русском

Від імені киян нового тренера привітав президент клубу і капітан першої команди.

Футбольному тренеру Мірче Луческу сьогодні виповнилося 75 років. Румунського фахівця, який зовсім недавно підписав контракт на два роки з "Динамо", привітали в новому клубі. Не залишився осторонь і "Шахтар", в якому Луческу пропрацював 12 років. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційні сайти українських грандів.

Так, на офіційному сайті і в соціальних мережах донецького клубу з'явилася невелика замітка, в якій Мірчу Михайловича привітали з ювілеєм і побажали, крім іншого, "відданих друзів і близьких людей". Відзначимо, що ще зовсім недавно генеральний директор "гірників" Сергій Палкін виступив з критикою Луческу через перехід в "Динамо".

Київський клуб же виступив з цілим посланням, яке підписали президент клубу Ігор Суркіс і капітан команди Сергій Сидорчук. Повний текст привітання наведемо нижче.

"Шановний Мірча!

Сердечно вітаючи Вас з ювілеєм, віддаємо належне Майстру футбольної справи, який зарекомендував себе як один з найяскравіших тренерів сучасності. Прихильник видовищної, блискучої гри, Ви левову частку своєї кар'єри провели в Україні, збагативши наш футбол неповторним колоритом, сприяючи його розвитку і зміцненню міжнародного авторитету.

Призова вітрина донецького "Шахтаря" - найкраще тому підтвердження. Сподіваємося, що Ваші досвід і майстерність, життєва і футбольна мудрість так само успішно знайдуть можливості для плідної реалізації і в київському "Динамо", сприяючи поверненню клубу його заслуженого статусу. Натхнення Вам, дорогий ювіляр, взаєморозуміння всередині колективу, гостроти думки і творчого польоту, прихильності Фортуни. А в житті - миру і гармонії, особистого і сімейного щастя, благополуччя, здоров'я, удачі і Божої благодаті!

З повагою, президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс,

капітан команди Сергій Сидорчук".

Раніше APnews повідомляв, що ультрас київського клубу вже провели першу акцію протесту проти призначення Луческу на пост тренера "Динамо". Фанати прийшли до стадіону "Динамо", де Мірча Михайлович стежив за грою "Динамо U21".

Читайте також:

Новини партнерів

Повернення Яремчука після травми і гол Малиновського зі штрафного. Як наші футболісти виступають у Європі
Венедіктова призначила нового першого заступника Генпрокурора - Романа Говду

Найпопулярніше за тиждень