Мінкульт анонсував запуск окремого телеканалу іномовлення

Мінкульт анонсував запуск окремого телеканалу іномовлення
Читать на русском

Це буде окремий телеканал іномовлення

У Кабміні планують поновити канал іноземного мовлення. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в коментарі журналістам на презентації проекту реконструкції приміщення Галузевого державного архіву Українського інституту національної пам'яті.

Ткаченко зазначив, що про поновлення іномовлення та те, яким чином це буде відбуватися, повідомляють найближчим часом.

"У нас є теж відповідь на це питання, очевидно, що найближчим чином ви почуєте, яким чином ми поновимо іномовлення. Є набагато більш ефективні способи, яким чином можна було б охопити насправді, а не в уяві, більшу кількість населення за допомогою українського іномовлення", - зазначив Ткаченко у відповідь на питання, чи правильним було рішення щодо закриття проєкту іномовлення.

Також міністр підтвердив, що це буде окремий телеканал іномовлення.

Водночас він нагадав, що для тимчасово окупованих територій наразі мовить телеканал "Дом" та анонсував нові проекти для інформування мешканців цих територій.

"Є проекти, які пов'язані з тим, яким чином можна було б донести інформацію. Найближчим часом ви про них почуєте", - розповів Ткаченко.

Як повідомляв APnews раніше, журналісти не довіряють Нацраді, вона за визначенням не підходить для регулювання онлайн-медіа. Таку думку висловивли у НСЖУ.

Читайте також:

Новини партнерів

Операція з підйому танкера Delfi в Одесі: дві спроби завершились невдало
В Одеській області після низки смертельних ДТП запровадили цілодобовий патруль

Найпопулярніше за тиждень