Міністр оборони Резніков закликав Британію, Канаду та США направити військових на кордон із Росією

Міністр оборони Резніков закликав Британію, Канаду та США направити військових на кордон із Росією
Читать на русском

Таким чином, голова військового відомства сподівається стримати агресію РФ.

Британія, Канада та США мають направити своїх військових інструкторів до російського кордону – упевнений міністр оборони України Олексій Рєзніков. Це має допомогти стримати російську агресію.

Про це APnews повідомляє з посиланням на The Globe and Mail.

Глава українського військового відомства в інтерв'ю виданню висловив упевненість, що західні країни можуть направити в Україну більше своїх інструкторів. Причому робити це потрібно вже зараз - "потім буде надто пізно", упевнений Резніков.

"У вас, канадців, є навчальна програма з нами в Україні. Я думаю, що ми можемо її розширити. Замість того, щоб мати тут 50 військових інструкторів, надішліть 500 інструкторів", - заявив міністр оборони.

Причому перебувати ці інструктори повинні набагато ближче до лінії фронту, а не в Яворові, розташованому за тисячу кілометрів від російського кордону. Як можливі локації для іноземних військових Рєзніков назвав Харків, Маріуполь, Краматорськ, Одесу та острів Зміїний.

"На цих територіях повинні майоріти три прапори - прапор Канади, прапор США та прапор Британії. Це також було б добрим знаком для росіян - що ви тут", - сказав він.

Раніше APnews повідомляв, що глава Міноборони Рєзніков розповів про трагічні для Європи наслідки нападу РФ на Україну.

Новини партнерів

У Житомирській області сім'я потрапила у страшну ДТП: батько та сини загинули, мати у реанімації
У Києві вночі спалахнув ринок "Оболонь": вісім торгових павільйонів знищено

Найпопулярніше за тиждень