Мільйонер Роберт Дерст, який випадково зізнався у вбивстві трьох людей, помер у тюремній лікарні

Мільйонер Роберт Дерст, який випадково зізнався у вбивстві трьох людей, помер у тюремній лікарні
Читать на русском

За даними Каліфорнійського департаменту виправних установ та реабілітації, Дерст помер природною смертю, проте точна причина смерті все ще невідома.

78-річний американський мільйонер Роберт Дерст, який у 2015 році випадково зізнався у вбивстві трьох людей, а восени 2021 року був засуджений до довічного ув'язнення, раптово помер.

Про це повідомило видання CNN з посиланням на дані Каліфорнійського департаменту виправних установ та реабілітації. Пише APnews.

Відомо, що Дерсту раптово стало погано та його госпіталізували до тюремної лікарні, де він і помер.

"Дерст, який перебував у Каліфорнійському медичному закладі у Стоктоні, помер природною смертю о 6:44 ранку у понеділок, 10 січня", - пише агентство.

Точна причина смерті засудженого мільйонера невідома.

Варто зазначити, що у жовтні 2021 року Дерст підхопив коронавірусну інфекцію, лікування він проходив уже у тюремному шпиталі.

Раніше APnews повідомляв, у мережі оприлюднили скандальний відеозапис, з зізнанням 78-річного американського мільйонера Роберта Дерста у вбивстві трьох людей. Він випадково зізнався у злочинах у документальному серіалі HBO "Таємниці мільярдера" (The Jinx) та був заарештований у Новому Орлеані у 2015 році незадовго до виходу цієї серії в ефір.

Через шість років після скандального запису Роберта Дёрста було засуджено до довічного ув'язнення без права дострокового звільнення, але лише за одне вбивство, скоєне більше 20 років тому – подруги Сюзан Берман.

Ще одне вбивство, скоєне Робертом Дерстом, в якому він сам, до речі, щиро зізнався, сталося у місті Галвестон у Техасі. То був літній місцевий житель.

Крім того, його підозрювали у вбивстві дружини Кетлін Маккормак, яка зникла безвісти у 1982 році.

Новини партнерів

Запорізькі рятувальники добу витягували 85-кілограмового сенбернара з 10-метрового колодязя - ФОТО
Запустити легалізацію каннабісу в Україні можуть вже на початку 2022 року - МОЗ

Найпопулярніше за тиждень