Мілевський повернувся в Україну і підписав контракт з клубом УПЛ

Мілевський повернувся в Україну і підписав контракт з клубом УПЛ
Читать на русском

Артем буде виступати під десятим номером.

Відомий український футболіст Артем Мілевський підписав контракт з "Минаєм". Про це APnews повідомляє з посиланням на агента футболіста Олександра Панкова.

Закарпатський клуб анонсував трансфер ще напередодні, оголосивши про підписання футболіста, який буде виступати під десятим номером. А вже сьогодні відбулася офіційна презентація, на якій Артема представили в якості гравця "Миная".

При цьому варто відзначити, що офіційно клуб поки не оголосив про підписання футболіста. Також невідомі і умови контракту екс-гравця "Динамо" і збірної України.

Відзначимо, що Мілевський до недавнього часу захищав кольори "Динамо" з Бреста. У попередньому сезоні, виступаючи за "Динамо" (Брест) Артем Мілевський забив шість голів і зробив чотири результативні передачі в 27 матчах чемпіонату Білорусі. У кубку і суперкубку Білорусі Артем зіграв вісім матчів, оформивши в них три ассисти. І навіть в цьому сезоні Артем встиг зіграти чотири матчі (один - в кубку Білорусі, три - в кваліфікації Ліги Чемпіонів). У цих матчах Мілевський жодного разу не забив, але зате віддав чотири гольові передачі.

"Минай" - професійний футбольний клуб із Закарпаття. Клуб був заснований в 2015-му році, а вже в цьому сезоні дебютував в Українській Прем'єр-Лізі. Зараз команда під керівництвом екс-футболіста "Шахтаря" і "Металіста" Василя Кобіна розташувалася на 11-му місці в турнірній таблиці. В активі команди дві перемоги, чотири нічиї і шість поразок в 13 турах УПЛ. Один матч за участю "Миная" був перенесений.

Нагадаємо, що раніше з'явилася інформація про те, що Артем Мілевський може перейти в інший клуб-новачок УПЛ - "Рух". Втім, в ексклюзивному коментарі APnews представники клубу спростували інтерес до досвідченого нападника.

Новини партнерів

У Луцьку з будівлі, де був морг, зроблять готель та ресторан
В Ефіопії терористи за ніч вирізали та розстріляли понад 100 осіб

Найпопулярніше за тиждень