Миколенко і Мораес встановили нові рекорди за збірну України в матчі проти Фінляндії

Миколенко і Мораес встановили нові рекорди за збірну України в матчі проти Фінляндії
Читать на русском

Правда, Віталій відзначився досягненням зі знаком "мінус".

В матчі кваліфікації на чемпіонат світу-2022 проти збірної Фінляндії відразу два гравці української команди оновили рекорди в футболці національної збірної. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт Української Прем'єр-ліги.

Йдеться про нападника Жуніор Мораес і захисник Віталій Миколенко. Жуніор, який відкрив рахунок в матчі на 80-й хвилині зустрічі, став найстаршим автором дебютного гола у футболці збірної. Нападник відзначився голом у віці 33 років і 358 днів. До цього рекорд належав півзахисникові Едмару, який забив у ворота Сан-Марино у віці 33 років і 82 днів.

Своєю чергою Віталій Миколенко став наймолодшим гравцем збірної, який отримав пряму червону картку. Футболіст перевершив "досягнення" Євгена Похлєбаєва, якого видалили в віці 22 років і 290 днів в матчі проти Південної Кореї. Своєю чергою напередодні Миколенко вийшов на поле у ​​віці 21 року і 303 днів.

Нагадаємо, раніше ми також повідомляли, що Віталій Миколенко також став першим гравцем збірної України майже за вісім років, який отримав пряму червону картку.

Новини партнерів

Британська співачка Кеті Прайс заявила, що в сім років її зґвалтував чоловік в парку
Свастика на фасаді і потрощені вікна: Раді рекомендували засудити вандалізм під час штурму ОП

Найпопулярніше за тиждень