"Ми не відмивали гроші, ми займалися творчістю": Зеленський вперше відповів на скандал з офшорами

"Ми не відмивали гроші, ми займалися творчістю": Зеленський вперше відповів на скандал з офшорами
Читать на русском

Сам сюжет, на його думку, "не дуже" і нічого нового він там не почув

Президент України Володимир Зеленський через два тижні після гучного скандалу з публікацією Pandora Papers прокоментував скандал з його офшорами. Він заявив, що "сюжет не дуже" і нічого нового про себе він не почув.

Про це APnews пише з посиланням на його інтерв'ю ICTV.

"Чесно кажучи, сюжет не дуже. Я вам кажу як професіонал. Я в ньому не побачив нічого нового, це було як дежавю - в 2019-му році подібні фільми я бачив на телеканалах Порошенка. Він навіть на деюатах про це говорив", - сказав Зеленський.

Додав, що радий, що з того часу на нього, як на президента України, "нічого нового не знайшли".

При цьому він не заперечує, що часи правління Віктора Януковича багато виводили бізнес на території інших держав, щоб уникнути політичного впливу.

"У "Кварталу 95" була сатира, на яку всі тиснули і хотіли впливати. Податкова ходила до нас якщо не кожен день, то щотижня точно. Але ми не займалися відмиванням грошей. Ми займалися творчістю", - сказав він.

Раніше APnews писав, що секретар Ради нацбезпеки і оборони України прокоментував останній скандал з "офшорами Зеленського". За його словами, перевірка покаже, чи є взагалі порушення законодавства в даній ситуації.

Новини партнерів

У Закарпатській області стався землетрус
"Хочу всіх заспокоїти": Зеленський розповів про ситуацію з газом в Україні

Найпопулярніше за тиждень