Ми не мали можливості розповісти Зеленському про проблеми медреформи, - Тодуров

Ми не мали можливості розповісти Зеленському про проблеми медреформи, - Тодуров
Читать на русском

Раніше Зеленський підписав указ № 55/2020 про створення групи з питань реформування системи охорони здоров'я, яка повинна перевірити хід медичної реформи

Офіційний висновок по медичній реформі, який склала тимчасова група з питань реформування системи охорони здоров'я, не передали президенту України Володимиру Зеленському. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву кардіохірурга, директора Інституту серця Бориса Тодурова в ефірі шоу "Народ проти" з Наталією Влащенко.

"Ми не розповіли президенту. Ми не мали можливості йому нічого розповісти. Глава групи Михайло Борисович Радуцький, він очолював це групу. Що він розповів президенту, я не знаю. Але наш висновок офіційний, яке ми підготували, у нас так і не взяли", - сказав він.

Нагадаємо, що 21 лютого Зеленський підписав указ № 55/2020 про створення групи з питань реформування системи охорони здоров'я, яка повинна перевірити хід медичної реформи. Її очолив голова парламентського Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький. Також до складу групи увійшли Ілля Ємець, Борис Тодуров, Андрій Безносенко, Олександр Усенко та представники різних медичних установ.

Як повідомляв APnews раніше, кардіохірург, директор Інституту серця Борис Тодуров вважає, що страйк медичних працівників - це ефективний спосіб змінити ситуацію з медициною в Україні.

Новини партнерів

У Пенсійному фонді назвали терміни виплати обіцяної Зеленським "карантинної" 1000 гривень
В ООН побачили утиск ромів в заяві мера Івано-Франківська

Найпопулярніше за тиждень