Мессі готовий перейти в ПСЖ і почав вчити французьку мову

Мессі готовий перейти в ПСЖ і почав вчити французьку мову
Читать на русском

Лео не проти возз'єднатися з Неймаром в новій команді.

Нападник і лідер "Барселони" Ліонель Мессі все ближче до переходу у французький ПСЖ. Для цього аргентинець почав вчити французьку мову. Про це APnews повідомляє з посиланням на журналіста Жоффре Гаретьє.

Причому, вже за інформацією видання Todofichajes, форвард розглядає можливість перебратися тільки в ПСЖ. Вся річ у тому, що Лео хоче знову пограти зі своїм другом Неймаром.

"У мене є інформація про те, що Ліонель Мессі і вся його сім'я ходять на уроки французької мови. Хіба потрібно брати уроки французької, щоб підписати контракт з "Манчестер Сіті"? Це не мало б сенсу", - заявив Гаретьє.

При цьому за даними журналістів, Мессі підпише контракт до кінця сезону-2020/21. Причому таке підписання вигідно для французького клубу - в такому випадку трансфер принесе парижанам значний внесок у вигляді маркетингу і реклами.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю Ліонель Мессі натякнув на свій можливий перехід в американський чемпіонат MLS. Легендарний нападник заявив, що хотів би пожити в США і отримати досвід гри в цьому чемпіонаті.

Новини партнерів

"Приймав замовлення на мінування": у Запоріжжі затримали чоловіка, який понад 200 разів "мінував" установи
Співачка Олена Апіна, сидячи на унітазі, "потролила" Мінкульт через "чорний список"

Найпопулярніше за тиждень