Мережа вибухнула через відео плачущого самотнього кота Фу-Фу, ролик збирає мільйони переглядів

Мережа вибухнула через відео плачущого самотнього кота Фу-Фу, ролик збирає мільйони переглядів
Читать на русском

За словами Менг, її британський кіт дуже сором'язливий, нав'язливий і любить проводити час зі своєю власницею

Китайська соціальна мережа Douyin вибухнула від несамовитого відео. Дворічний британський короткошерстий кіт Фу-Фу заплакав перед камерою відеоспостереження після того, як почув голос своєї господарки.

Про це повідомляє APnews з посиланням на DailyMail.

Власниця домашньої тварини Менг, розповіла, що вона планувала виїхати на тиждень до своїх батьків в інше місто, щоб відсвяткувати Місячний Новий Рік, і у неї просто не було можливості взяти кота з собою. Однак вона залишила Фу-Фу достатньо їжі та води на тиждень, а також постійно контролювала його стан через домашню камеру відеоспостереження.

В один із днів мешканка Китаю покликала свого домашнього улюбленця по відеозв'язку і камери показали як Фу-Фу почав муркотіти зі сльозами на очах, почувши своє ім'я.

Серце господині не витримало і вона вирішила перервати свою поїздку, щоб повернутися додому:

"Я була вбита горем, коли побачила його сльози. У моїх планах була тижнева поїздка до батьків, але ми повернулися вже через 4 дні до Фу-Фу".

В день повернення додому власниця британця виклала відео в Douyin, китайський аналог TikTok, в якому зняла радість кота від повернення господині.

Багато користувачів соціальної мережі почали розповідати, що сльозогінність у британських короткошерстих котів може бути одним з ознак очних захворювань, але Менг наполягала на тому, що її Фу-Фу був абсолютно здоровий і плакав тільки, коли був голодний або схвильований.

Відео плаче Фу-Фу вибухнуло у китайській соціальній мережі Douyin і набрало понад 250000 турботливих коментарів від любителів домашніх тварин.

Раніше APnews також повідомляв, одеський кіт без води провів три тижні в закритому контейнері з цукерками, який відправили з України до Ізраїлю.

Новини партнерів

Парламенту радять скасувати в Україні переведення годинників на зимовий час
На Закарпатті виявили небезпечне тропічне захворювання - його завезли жінка з дитиною з Конго

Найпопулярніше за тиждень