Мера Броварів побили на очах у зв'язаних дружини і сина

Мера Броварів побили на очах у зв'язаних дружини і сина
Читать на русском

Сапожко зазначив, злочинці побили його навіть попри те, що всі заощадження, які були в домі, вони віддали одразу.

Мер Броварів Ігор Сапожко заявив, що його побили на очах у зв'язаної дружини та дев'ятирічного сина та назвав це "розправою в чистому вигляді". Про це APnews пише з посиланням на заяву Сапожка у Facebook.

За його словами, в його будинок ввечері 21 грудня увірвалась група з п'яти озброєних чоловіків.

"Вчора о пів на десяту вечора група з п’ятьох озброєних чоловіків увірвалась в мій будинок, де в цей час знаходилась моя сім’я – дружина та дев’ятирічний син. Попри те, що всі заощадження, які були в домі, ми віддали одразу, злочинці зв’язали дитину та Марину і на їхніх очах почали мене бити. Після цього влаштували в будинку погром і швидко зникли", - заявив мер Броварів.

Сапожко назвав цей інцидент спробою політичного тиску.

"Переконаний, що це не просто грабіж з ціллю заволодіти майном. Я сприймаю цей факт як політичний тиск та розправу в чистому вигляді, з метою залякати та змусити мене зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів", - додав він.

Також міський голова зазначив, що під час виборчої гонки його команда неодноразово зіштовхнулась з технологіями "чорного" піару та спробою сфальсифікувати вибори.

На думку Сапожка, коли ці методи тиску не подіяли, залишився один – фізична розправа.

"Незважаючи на жахіття, яке пережила моя родина, я хочу запевнити, що залякати мене не вдасться", - резюмував потерпілий.

Як повідомляв APnews раніше, за попередньою інформацією, нападників, які побили мера Броварів, було п'ятеро. Вони зв'язали самого Сапожка, а також його дружину і дитину у їх власному будинку.

Новини партнерів

У Мінфіні очікують дохід від легалізації азартних ігор у 7,4 млрд грн: на що підуть гроші
На мітингу ФОПів чоловік влаштував "стриптиз". Фото

Найпопулярніше за тиждень