Мер Черкас вибачився перед Зеленським за саботаж карантину: відео

Мер Черкас вибачився перед Зеленським за саботаж карантину: відео
Читать на русском

Після півроку суперечок мер Черкас вирішив поставити жирну крапку у конфлікті з президентом України.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко вибачився перед президентом України Володимиром Зеленським за саботаж карантину. Про це повідомляє APnews з посиланням на відеозвернення політика.

"Ми повинні забути про протистояння між мером і президентом. На сьогоднішній день я, як міський голова, хотів би вибачитися перед президентом. За те, що я, в принципі, не себе відстоював, а жителів міста. Я гарячий чоловік, але я щира людина і я завжди буду стояти пліч-о-пліч з патріотами, які будуть захищати нашу країну. Пане президенте, я хотів би вибачитися офіційно. Наше завдання - разом працювати на Україну ", - заявив мер Черкас.

Анатолій Бондаренко vs Володимир Зеленський: довідка

1 травня міськрада Черкас, всупереч заборонам центральної влади, дозволив роботу місцевих магазинів, ринків і перукарень. Пізніше мер міста Анатолій Бондаренко звинуватив Офіс президента України к тиску через ослаблення карантинних заходів у Черкасах. 20 травня президент України Володимир Зеленський організував велику прес-конференцію за підсумками року свого правління. Відповідаючи на одне із запитань, глава держави обізвав мера Черкас "бандитом".

Раніше APnews повідомляв, "влада нова, методи старі": мер Черкас отримав повістку на допит.

Новини партнерів

Російський УАЗ потрапив в пастку на кордоні: він віз в Україну червону та чорну ікру. Відео
Найсильніша дівчинка в світі в 7 років підняла штангу вагою 80 кілограм

Найпопулярніше за тиждень