Мендель назвала досягнення Зеленського на посаді президента України

Мендель назвала досягнення Зеленського на посаді президента України
Читать на русском

Юлія Мендель вважає, що результат роботи Володимира Зеленського на посаді президента всі побачать до кінця його каденції

Результати роботи президента Володимира Зеленського буде видно до кінця його каденції - у 2024 році. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву прес-секретаря президента України Юлії Мендель в інтерв'ю Олесі Бацман.

"Я щиро вважаю, що він найкращий президент України й що він дуже правильно і добре веде нашу країну. І я впевнена, що всі побачать результат. Думаю, що до 2024 року, якщо ми оглянемося на 2019 й, ми не будемо себе впізнавати ", - заявила Мендель.

При цьому вона внесла в список основних досягнень українського президента "електоральну революцію" на виборах 2019 року, боротьбу з олігархами, повну трансформацію країни і її розвиток як конкурентної держави.

Як раніше повідомляв APnews, прес-секретар президента Юлія Мендель заявила, що прихід Зеленського до влади у 2019 році означав припинення "майже 30 років домінування олігархів, через що Україна занурилася в бідність і корупцію". Тепер Володимир Зеленський, за її словами, виконує свої обіцянки та бореться з впливом олігархів.

Новини партнерів

Ізраїль не визнає Covishield, можуть виникнути проблеми з визнанням паспортів вакцинації - посол
У Києві з універмагу "Україна" терміново евакуювали всіх людей через повідомлення про мінування

Найпопулярніше за тиждень