"Манчестер Сіті" запропонує Мессі контракт на 10 років

"Манчестер Сіті" запропонує Мессі контракт на 10 років
Читать на русском

У клубі придумали цілий план, щоб переманити аргентинця.

"Манчестер Сіті" не залишає спроб підписати одного з кращих гравців світу - Ліонеля Мессі. Згідно з новим планом, аргентинський нападник повинен отримати в клубі контракт на 10 років. Про це з посиланням на The Times повідомляє APnews.

Причому виступи за "городян" - це навіть не основна частина цього плану. Після виступів за "Ман Сіті" аргентинцеві запропонують виступати за один з дев'яти клубів, що входять в City Football Group. Крім найвідомішого з них - "Нью-Йорк Сіті", варто відзначити також японську "Йокогаму" і австралійський "Мельбурн Сіті". Причому Мессі зможе залишитися в структурі городян і після завершення кар'єри - йому готують роль посла клубу.

Для "городян" підписання Мессі - це не тільки іміджевий хід. У клубі розраховують, що підписання аргентинця дозволить різко підвищити доходи від рекламних контрактів. Також перехід Лео повинен полегшити переговори з іншими топ-футболістами.

Нагадаємо, що чутки про перехід Мессі з "Барселони" в інший клуб виникають чи не кожен сезон. У 2020-му році перші розмови про це почалися в липні. Однак по-справжньому гаряче у столиці Каталонії стало після розгромної поразки від "Баварії".

Новини партнерів

У грудні Юпітер та Сатурн вперше за 200 років утворять "подвійну планету"
ЄС закупить 160 млн доз вакцини Moderna

Найпопулярніше за тиждень