"Манчестер Сіті" - "Боруссія" Д 2:1. "Городяни" вирвали перемогу над німцями

"Манчестер Сіті" - "Боруссія" Д 2:1. "Городяни" вирвали перемогу над німцями
Читать на русском

Команда Пепа Гвардіоли ледь не упустила перемогу в самому кінці зустрічі.

У Севільї на нейтральному полі стадіону "Рамон Санчес Пісхуан" в рамках чвертьфіналу Ліги Чемпіонів зустрічалися "Манчестер Сіті" і "Боруссія". Фаворитами зустрічі вважалися саме англійці, проте легкої прогулянки у підопічних Пепа Гвардіоли не вийшло. Про це повідомляє APnews.

"Манчестер Сіті" - "Боруссія" Д 2: 1 (1: 0. 1: 1)

Манчестер Сіті: Едерсон, Жоау Канселу - Рубен Діаш - Стоунз - Уокер, де Брюйне - Гюндоган - Родрі, Бернарду Сілва (Габріел Жезус, 59) - Марез - Фоден.

Боруссія Д: Хитц, Морей (Меньє, 81) - Аканджі - Хуммельс - Геррейру, Беллінгем - Джан - Кнауфф (Рейна, 63), Дауд (Ділейні, 81) - Ройс - Голанд.

Обидві команди дуже серйозно поставилися до атаки один одного. Саме тому гол Де Брюйне на 20-й хвилині став чи не першим небезпечним моментом на обидві команди. Та й в ньому варто відзначити неточний пас в середині поля від гравця дортмундців, а також те, що Марез вдалося зберегти м'яч в поле в чужій штрафній і покотити на набігаючого Де Брюйне.

Після цього весь залишок першого тайму і майже половину другого активніше виглядали гравці "Боруссії". Однак забити їм вдалося вже на 84-й хвилині - Голанд в дотик кинув в прорив Ройса, а той з лінії штрафного прошив Едерсона. Однак перемогу "Манчестер Сіті" зберіг вихованець "городян" Фоден - він в один дотик з меж штрафного замкнув скидку головою від Гюндогана.

Нагадаємо, що в паралельному матчі також в Іспанії мадридський "Реал" впевнено обіграв "Ліверпуль". На дубль Вінісіуса і гол Асенсіо англійці відповіли влучним ударом Салаха.

Новини партнерів

Трюдо відповів Зеленському на прохання про допомогу Україні щодо вступу в НАТО
"Реал" - "Ліверпуль" 3:1. Дубль Вінісіуса приносить іспанцям комфортну перемогу

Найпопулярніше за тиждень