Малиновський повторив досягнення Фігу і Кассано в чемпіонаті Італії

Малиновський повторив досягнення Фігу і Кассано в чемпіонаті Італії
Читать на русском

Також українець став першим гравцем з 2013-го року, якому вдалося зробити подібне.

Український півзахисник Руслан Малиновський повторив досягнення, яке раніше підкорялися Луішу Фігу і Антоніо Кассано в чемпіонаті Італії. Про це APnews повідомляє з посиланням на OptaPaolo.

Йдеться про те, що український легіонер "Аталанти" відзначився двома гольовими передачами в двох матчах Серії А поспіль - в іграх проти "Удінезе" і "Фіорентини". Таким чином Малиновський став першим футболістом з 2013-го року, який зміг відзначитися мінімум двома ассистами в двох зустрічах чемпіонату поспіль.

Останнім гравцем, якому вдавалося зробити подібне був півзахисник "Удінезе" Андреа Ладзарі. Взагалі список гравців, яким підкорилося це досягнення, виявився невеликим. Крім Малиновського і Ладзарі це вдавалося Фабріціо Мікколі ( "Палермо", 2012-й рік), Антоніо Кассано ( "Мілан", 2011-й рік) і Луішу Фігу ( "Інтер", 2007-й рік). Варто зазначити, що така статистика велася з сезону-2004/2005.

Нагадаємо, що останнім часом Руслан Малиновський став все активніше ставати ключовим гравцем "Аталанти". Підтвердженням цього служить і те, що саме український гравець був визнаний кращим гравцем клубу за підсумками березня.

Новини партнерів

В останні дні Зеленський не намагався почати переговори з Путіним, - Пєсков
У Мінкульті демонтаж історичного будинку Уткіна назвали варварством і вимагають знайти винних

Найпопулярніше за тиждень