Ляшко пояснив, що вплинуло на збільшення нових випадків коронавірусу в Україні

Ляшко пояснив, що вплинуло на збільшення нових випадків коронавірусу в Україні
Читать на русском

За словами Ляшка, протягом останніх двох днів намічається тенденція до збільшення кількості підтверджених випадків до 8% щодо кількості тестів

На зростання нових випадків коронавірусу вплинули ослаблення карантину та збільшення кількості проведених тестувань. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка під час брифінгу.

"Зростання кількості випадків захворюваності в Україні викликане ослабленням карантинних заходів. Україна з 8 по 27 липня перебувала на так званому "плато" щодо відсотків виявлених випадків у порівнянні з тестуванням. Якщо ми подивимося на кількість тестувань, то воно у нас щодня зростає. І за вчора ми зробили рекордну кількість тестувань ПЛР", - сказав він.

Читайте також:

За словами Ляшка, протягом останніх двох днів намічається тенденція до збільшення кількості підтверджених випадків до 8% щодо кількості тестів.

Як повідомляв APnews раніше, в Україні станом на суботу, 1 серпня, зафіксували 1172 нових випадків захворювання на коронавірус.

Новини партнерів

Єврокомісія зарезервувала 300 млн доз майбутньої вакцини проти коронавірусу
Трамп хоче заборонити популярну соцмережу TikTok у США

Найпопулярніше за тиждень