Лукашенко заявив, що коронавірус здатен лікувати онкологічні захворювання

Лукашенко заявив, що коронавірус здатен лікувати онкологічні захворювання
Читать на русском

Про це президент Білорусі заявив під час візиту до центру онкології.

Під час відвідування Республіканського науково-практичного центру онкології та медичної радіології Олександр Лукашенко заявив, що коронавірус може бути ліки від онкологічних захворювань. Про це APnews повідомляє з посиланням на Telegram-канал "Пул Першого".

Під час відвідування центру напередодні Лукашенко заявив, що почерпнув для себе щось нове і "гарне". Зокрема, що коронавірус "не тільки на даному етапі" придавив "грип", а й вплинув на падіння випадків онкології

"Найкраще, і це не заперечує мій помічник, що і онкологія значно впала не тому, що люди не звертаються. Вони це вже помітили, що щось ось відбувається таке. Я буду радий, якщо як з грипом. Тому що все-таки хворих COVID нам легше лікувати, ніж онкологічних. Тому дай бог, щоб COVID був ліками от онкологічних захворювань", - заявив Лукашенко.

Раніше APnews повідомляв, що Лукашенко анонсував випуск білоруської COVID-вакцини до 2023 року і пообіцяв пристосувати її до вірусу. А пізніше заявив, що буде вакцинуватися від COVID-19 тільки білоруської вакциною.

Новини партнерів

Путін заявив, що Україною "править не президент", а українці "бояться" соцопитувань
У Гонконзі з'явився автобусний тур для тих, хто любить поспати в транспорті

Найпопулярніше за тиждень