Лукашенко заявив про змову "втікачів-опозиціонерів" влаштувати новий переворот у Білорусі: вони вже виробили план

Лукашенко заявив про змову "втікачів-опозиціонерів" влаштувати новий переворот у Білорусі: вони вже виробили план
Читать на русском

За словами Лукашенка, план "опозиціонерів-втікачів" був продуманий з метою отримати фінансування, але від кого не уточнював.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у Білорусі можливий новий переворот, оскільки "втікачі опозиціонери" виробили спеціальний план, реалізувавши який знову виведуть на вулиці країни громадян.

Про це APnews повідомляє із посиланням на заяву Олександра Лукашенка, зроблену під час засідання Конституційної комісії.

"Вони вже виробили план. Вони вже готуються зламати Конституцію і, якщо їхній план реалізується, знову вивести на вулицю народ Білорусі. Історія нічого не вчить", – сказав політик.

Як додав Лукашенко, план хочуть реалізувати з метою фінансування.

"Ну, це посміховисько повне. Це план втікачів для того, щоб отримати фінансування. Інакше не скажеш. Я направив його до Адміністрації Президента, щоб він був там опрацьований і поширений, щоб ви всі бачили, чого вони хочуть", - повідомив Лукашенко.

Раніше APnews повідомляв, Олександр Лукашенко заявив, що Ангела Меркель під час розмови називала його "пан президент". Він наголосив, що цим на Заході визнають його легітимність.

Новини партнерів

У Сомалі терорист-смертник влетів у колону ООН і підірвався: багато жертв та поранених
На Житомирщині школяр нагодував друзів побутовою хімією, прийнявши її за цукерки - до лікарні потрапили 11 дітей

Найпопулярніше за тиждень