Луческу заявив, що в проблемах "Динамо" з COVID-19 винен сам клуб

Луческу заявив, що в проблемах "Динамо" з COVID-19 винен сам клуб
Читать на русском

Румунський фахівець пояснив свої слова після Класичного.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу розповів про своє ставлення до великої кількості футболістів киян, які заразилися коронавірусів. Про це APnews повідомляє з посиланням на інтерв'ю фахівця сайту sport.ro.

Румунський наставник проводить паузу на матчі збірних на батьківщині, де і дав інтерв'ю одному з румунських видань. У ньому Луческу більш розгорнуто пояснив свої слова, сказані після поразки від "Шахтаря".

"Я зовсім не засмучений минулою грою, я засмучений, що пандемія все змінила. Я сказав, що COVID-19 виграв, а мій клуб - програв за правилами fair-play. Зазвичай матч не повинен проводитися, але у кожного є свої інтереси, щоб скористатися слабкістю. Несправедливо визначати найсильнішого в такій ситуації", - пояснив Луческу.

При цьому Мірча Михайлович не став перекладати відповідальність за велику кількість захворілих футболістів з клубу. "Я втрачав по 2-3 гравці щодня. Дійшло до того, що у мене залишилося всього 10 футболістів. Це наша вина, клубу, що ми не прийняли найбільш ефективних заходів. Я грав у вкрай важких умовах, я не знав, кого посадять на карантин після чергового тесту", - зазначив Луческу.

При цьому варто відзначити, що і "Шахтар", і "Динамо" виховують чимало висококласних футболістів. Прямо зараз в Європі відіграє більше сотні гравців, які прошив школу українських грандів. І за цим показником кияни і "гірники" входять в ТОП-5 кращих клубів Європи.

Новини партнерів

Сивохо розповів, як вперше познайомився із Зеленським
Від пологів до онко. У МОЗ розповіли, яких операцій не торкнеться тотальна заборона

Найпопулярніше за тиждень