Ліонель Мессі має намір покинути "Барселону" після розгрому від "Баварії"

Ліонель Мессі має намір покинути "Барселону" після розгрому від "Баварії"
Читать на русском

Нападаючий явно розчарований результатами команди в минулому сезоні.

Капітан і нападник "Барселони" Ліонель Мессі виявився вкрай розчарований результатами команди в минулому сезоні, і особливо - розгромом від "Баварії" в Лізі Чемпіонів. Тепер один з кращих гравців сучасності серйозно роздумує про відхід з клубу. Про це APnews повідомляє з посиланням на Marca.

Одна з регулярних трансферних саг в сучасному футболі - про Ліонеля Мессі і його новий контракт з "Барселоною" - отримала незвичайний поворот. Розгром від "Баварії" в чвертьфіналі Ліги Чемпіонів змусив Мессі задуматися над своїм майбутнім з каталонським клубом.

Прямо зараз, за ​​заявами Marca, аргентинець розглядає три варіанти продовження своєї кар'єри: негайний розрив контракту, догравання за чинним контрактом або підписання нової угоди, але всього на один рік. Варто зауважити, що подібною інформацією поділився журналіст Esporte Interativo Марсело Бехлер.

Нагадаємо, саме цей журналіст свого часу першим повідомив про перехід Неймара в ПСЖ. З іншого боку, близьке до керівництва "Барси" видання Mundo Deportivo вже виступило зі спростуванням цієї інформації. У будь-якому випадку саме зараз перехід Мессі в інший клуб здається найбільш імовірним - до такого рішення аргентинця може підштовхувати відсутність трофеїв і перспектив для розвитку клубу в найближчому майбутньому.

Читайте також:

Новини партнерів

Інтернет 4G з'явився ще на шести станціях метро Києва і в тунелях між ними
В Умані можуть встановити блокпости на в'їздах, щоб не пустити хасидів

Найпопулярніше за тиждень