Лікар збірної України розповів про ситуацію з хворими COVID перед грою з Францією

Лікар збірної України розповів про ситуацію з хворими COVID перед грою з Францією
Читать на русском

Трьох інфікованих членів збірної відправили на самоізоляцію.

Лікар збірної України Максим Бецков розповів про те, як у збірній України йдуть справи з хворими коронавірусів. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний Youtube-канал УАФ.

Він підтвердив, що позитивні тести здали два голкіпери - Андрій Лунін і Юрій Паньків, а також кухар збірної Любомир Тошич. "У нас є певне ускладнення знову. За правилами федерації футболу Франції і за місцевими законами, ці люди зараз йдуть на ізоляцію. Будемо думати, як їх доставити на ізоляцію додому. Решта команди готується до тренування. Поки ніяких ускладнень в цьому плані немає, команда продовжує тренуватися і готуватися до матчу в штатному режимі", - розповів Бецков.

При цьому за словами українського лікаря матч між збірними немов завис в повітрі - команди готуються до гри, але впевненості в тому, що завтра гравці вийдуть на поле - немає. "Наскільки я знаю, французька команда тестується сьогодні. Результати будуть під вечір. Ніхто не знає, чого очікувати там", - додав Максим Бецков.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в складі збірної України перед матчем проти французів вилетіли вже три воротарі. І всі три - через позитивні тестів на COVID.

Новини партнерів

У Харкові затримали росіянина, якого 12 років шукав Інтерпол за викрадення людини
Політологи роз’яснили, чи допоможе Трампу коронавірус вдруге стати президентом США

Найпопулярніше за тиждень