ЛГБТ потрібно лікувати: у Львові викладачка ВНЗ потрапила у гомофобний скандал

ЛГБТ потрібно лікувати: у Львові викладачка ВНЗ потрапила у гомофобний скандал
Читать на русском

Студенти під час семінару записали аудіо, на якому звучать неприйнятні переконання викладачки.

Викладач Національного університету Львівська політехніка Ольга Мер’є потрапила у скандал через свої твердження про представників ЛГБТ-спільноти. Кандидат наук вважає, що люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією - хворі і потребують лікування.

Про це розповіли студенти, які записали аудіо під час онлайн-семінару в університеті, передає APnews з посиланням на "РБУ-Україна".

"Ось яку лекцію проводила викладач типографіки Мер’є Ольга Валеріївна в Національному Університеті Львівська Політехніка. Розповідала про те, що гендер - це вигадка, харасмент - це тільки для геїв і лесбійок, і якщо ви себе такими вважаєте, то вас треба лікувати. І це вона транслює вже роками", - розповіли студенти ВНЗ.

Крім того, одна зі студенток написала наукову роботу на тему сексуальних домагань, гендеру, проблем харасмента, в тому числі до представників ЛГБТ.

"Зґвалтування та сексуальне насильство - це одне, гендерна нерівність - це зовсім інше. І взагалі, людина, яка ввела поняття "гендер", пізніше написала, що це було зроблено за фінансову вигоду, і насправді, жодного гендеру не існує. Нам це просто впарюють", - заявила 39-річна Мер’є після того, як ознайомилася з роботою дівчини.

Крім того, викладачка заявила, що їй не подобається тема роботи. Мер'є наголосила, що переслідування і домагання представників ЛГБТ не є дискримінацією.

"Люди, які сповідують християнські цінності, перш за все, розуміють, що це хворе суспільство. Тобто, якщо хтось позиціонує себе, як гей, або лесбійка, це людина, у якої нездорова психіка, і це людина, яку треба лікувати. Нам не потрібно впарювати, що ми повинні їх розуміти, ми не повинні їх розуміти, ми їх повинні лікувати", - заявила жінка під час онлайн-семінару.

Як свідчить "Вікіпедїя", Ольга Валеріївна Мер'є - кандидат архітектури, старший викладач кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури Національного університету "Львівська політехніка". Вона народилася 28 лютого 1982 року, у 2009 році отримала науковий ступінь.

Викладає такі курси: рисунок, живопис, скульптура, архітектурна композиція, спецпредмет на вибір студента.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, Ватикан відмовився благословляти ЛГБТ-шлюби, прирівнявши їх до "гріха" та "зради".

Новини партнерів

Російський блогер Едвард Біл влаштував серйозну ДТП в центрі Москви: постраждала в реанімації
В РФ завісили посольство України провокаційними плакатами з Кримом: в МЗС вимагають розслідування

Найпопулярніше за тиждень