«Лежав в ліжку, ходив в памперс»: Фукс розповів про останні страждання Кернеса

«Лежав в ліжку, ходив в памперс»: Фукс розповів про останні страждання Кернеса
Читать на русском

"Я думаю, що якби він не був мером і відмовився, то він би давно втратив інтерес до життя", - підкреслив друг Кернеса Павло Фукс.

Український бізнесмен Павло Фукс розповів про останні дні мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це повідомляє APnews з посиланням на інтерв'ю підприємця виданню "Українська правда".

За словами спікера, Геннадій Кернес до останнього думав про Харків та майбутні вибори мера.

«Він сказав: "Це моє життя, я без цього не можу. Я живу тільки заради того, що можу щось зробити. У мене ж ніяких задоволень в житті: лежу в ліжку, ходжу в памперс. Для мене це все - люди, місто". Я думаю, що якби він не був мером і відмовився, то він би давно втратив інтерес до життя», - заявив бізнесмен.

Як уточнив Фукс, за три дні до смерті Кернеса у них відбулася остання розмова.

«Він говорив, що серце болить ... Він весь час говорив складно, у нього трубка була в горлі та вона йому заважала. Розумієте, у нього ситуація була така: все трималося-трималося, а потім - раз і йому взагалі стало добре, він став досить активним», - додав підприємець.

Нагадаємо, 17 грудня мер Харкова Геннадій Кернес помер від ускладнень коронавірусу. 21 грудня його тіло було доставлено з ФРН до Харкова. 23 грудня політика було поховано. У цілому данину поваги Кернесу віддали 110 000 осіб.

Раніше APnews повідомляв, похорон Кернеса: як Харків прощався зі своїм мером - фото, відео.

Новини партнерів

Кабмін з ганьбою звільнив заступника міністра через п'яний скандал з поліцією
"Ви а**рєлі! Руки прибрав!": у Києві п'яний заступник міністра побився з копами

Найпопулярніше за тиждень