Лєднєва і Цітаішвілі відправили грати за молодіжку замість основної збірної України

Лєднєва і Цітаішвілі відправили грати за молодіжку замість основної збірної України
Читать на русском

Відбір на молодіжний чемпіонат Європи відновиться вже в вересні.

Молодіжна збірна України зовсім скоро відновить участь у кваліфікації на Євро-2021 (U21). Серед гравців, які отримали виклик до молодіжної збірної замість основної національної команди, є і півзахисники "Динамо" Богдан Лєднєв і Георгій Цітаішвілі. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт УАФ.

Команда під керівництвом Руслан Ротаня почне свій збір вже завтра, і в розпорядженні у колишнього гравця "Динамо" і "Дніпра" буде 24 футболісти, серед яких і згадувані півзахисники киян. Повністю цей список виглядає так:

Воротарі: Дмитро Різник ("Ворскла"), Олег Білик ("Олександрія"), Анатолій Трубін ("Шахтар");

Захисники: Юхим Конопля ("Десна"), Данило Скорко, Олександр Сирота, Ілля Забарний (всі - "Динамо"), Владислав Дубінчак (СК "Дніпро-1"), Євген Чеберко (ЛАСК, Австрія), Владислав Бабогло ("Олександрія");

Півзахисники: Георгій Цітаішвілі, Сергій Булєца, Богдан Лєднєв (всі - "Динамо"), Арсеній Батагов, Олександр Назаренко (обидва - СК "Дніпро-1"), Максим Луньов ("Зоря"), Євген Смирний ("Колос"), Максим Чех, Олексій Кащук, Дмитро Топалов (всі - "Маріуполь"), Віктор Корнієнко, Артем Бондаренко (обидва - "Шахтар");

Нападники: Ерік Шуранов ("Нюрнберг", Німеччина), Данило Сікан ("Шахтар").

Перший матч під час цієї міжнародної паузи українці проведуть 4 вересня в Ольборзі, де їх суперником стане збірна Данії. А вже 8 вересня українська молодіжка зіграє на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі з однолітками з Фінляндії. Після чотирьох зіграних турів збірна України розташувалася на четвертому місці, відстаючи від другого місця, яке і дає путівку на Євро, вже на сім очок.

Новини партнерів

Чемпіон світу Поль Погба захворів на коронавірус
Путін назвав затримання "вагнерівців" у Білорусі спільною операцією України та США

Найпопулярніше за тиждень