Кубраков, Кузін, Монастирський: Зеленський змінив склад Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19

Кубраков, Кузін, Монастирський: Зеленський змінив склад Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19
Читать на русском

Указом виведені з персонального складу Координаційної ради Арсен Аваков, Ілля Ємець, Владислав Криклій та Руслан Хомчак.

Президент України Володимир Зеленський ввів до складу Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 міністра інфраструктури Олександра Кубракова, головного державного санітарного лікаря Ігоря Кузіна і главу Міністерства внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Про це APnews повідомляє з посиланням на відповідний указ №456/2021, опублікований на сайті Офісу президента 7 вересня. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Також згідно з документом, затверджені в персональному складі Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19: головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

Крім того, даним документом виведені з персонального складу Координаційної ради колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, ексміністр охорони здоров'я Ілля Ємець, ексміністр інфраструктури Владислав Криклій, колишній головнокомандувач ЗС України Руслан Хомчак.

Раніше APnews повідомляв, Україна може отримати від Світового банку 150 мільйонів доларів додаткового фінансування для боротьби з коронавірусом і на вакцинацію.

Новини партнерів

На Рівненщині вантажівка знесла машину ремонтників, траса «Київ-Чоп» частково перекрита
Перекручує факти на користь РФ: Україна поскаржилася Італії на підручник з географії

Найпопулярніше за тиждень