Корнієнко заявив, що говорячи про "робочу бабу" і "корабельну сосну", мав на увазі іншу жінку

Корнієнко заявив, що говорячи про "робочу бабу" і "корабельну сосну", мав на увазі іншу жінку
Читать на русском

Він вибачився перед обома жінками, зазначивши, що обрав не дуже доречну й коректну форму для вираження захоплення їхньою вродою

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що він і керівник парламентської фракції Давид Арахамія у Миколаєві обговорювали місцевого політика Тетяну Домбровську, а не свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву Корнієнка.

Він вибачився перед обома жінками, зазначивши, що обрав не дуже доречну й коректну форму для вираження захоплення їхньою вродою.

"Ми обговорювали іншого політика, місцевого, кандидата від партії "Слуги народу" у мери - пані Тетяну Домбровську. Я напередодні з нею познайомився, вона мене дуже вразила своєю енергією та запалом. Розумію, що вона могла бути гідним кандидатом від "Слуги народу". Форму вираження свого захоплення я обрав не дуже доречну, місцями неоднозначну, а місцями образливу", - сказав Корнієнко.

Голова партії вказав, що поставиться із розумінням, якщо Домбровська відмовиться від співпраці зі "Слугою народу".

Крім того, Корнієнко заявив, що монтажу не було і додав, що "треба бути повним відморозком, щоб стверджувати, що в прямому ефірі це можна зробити". Водночас він вважає, що, ймовірно, був якийсь збій у сигналі, тому здається при перегляді відео, що обговорювали вони Аллахвердієву.

"Ми з Давидом памʼятаємо, що між коротким обговоренням пані Ірини і більш розлогим обговоренням пані Тетяни була більша пауза, було більше слів. На відео, яке розповсюдили, немає цього моменту. Можливо, він втратився при стримі", - сказав голова партії "Слуга народу".

Як повідомляв APnews раніше, 23 червня "Слуги народу" встряли в скандал. Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнка і глави парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія обговорювали колегу - депутата Ірину Аллахвердієву, називаючи її "бабою робочою, як корабельна сосна".

Новини партнерів

Зеленський пропонує розширити коло абітурієнтів, які можуть вступати до вузів без ЗНО
В Україні підвищиться максимальна соцдопомога по безробіттю

Найпопулярніше за тиждень