Корнієнко попросив усіх нардепів "поводитися культурно" під час виступу Зеленського в Раді

Корнієнко попросив усіх нардепів "поводитися культурно" під час виступу Зеленського в Раді
Читать на русском

Перший віце-спікер сподівається, що нардепи дотримуватимуться регламенту, а також норм правової та поведінкової культури.

Перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Крнієнко попросив народних депутатів дотримуватись правил культури під час виступу Володимира Зеленського у парламенті. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву Корнієнка під час Погоджувальної ради.

"Ми сподіваємося, що всі колеги по парламенту дотримуватимуться в такому випадку регламенту, а також високого рівня правової культури. І навіть поведінкової культури, тому що ми вже не раз спостерігали порушення регламенту під час виступів не лише президента, а й інших запрошених гостей", - заявив Корнієнко.

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський виступить із посланням до Верховної Ради у середу, 1 грудня. При цьому досі немає списку тем, на які глава держави виступатиме. Відомо лише, що будуть порушені питання про внутрішнє та зовнішнє становище України.

Також APnews наводив слова народної депутатки Євгенії Кравчук, яка заявила, що під час виступу гаранта в парламенті будуть політичні новини.

Новини партнерів

Карти з "тисячою Зеленського" українці отримають безкоштовно - Мінцифри
Moderna та Pfizer розпочали розробку вакцин проти "Омікрону": названо терміни появи нових препаратів

Найпопулярніше за тиждень