Колишній тренер "Шахтаря" прилетів до Києва для переговорів з "Динамо"

Колишній тренер "Шахтаря" прилетів до Києва для переговорів з "Динамо"
Читать на русском

Мірча Луческу тренував "Шахтар" з 2004 по 2016 рік.

Після відставки Олексія Михайличенка з посади головного тренера "Динамо" нові кандидати на місце наставника киян з'являються в ЗМІ із чималою регулярністю. Зараз з'явилася інформацію про те, що новим головним тренером "Динамо" може стати румунський фахівець Мірча Луческу. Про це APnews повідомляє з посиланням на "Динамо" Київ від Шуріка".

Згідно з інформацією, що з'явилася, 74-річний фахівець прилетів до Києва чартерним рейсом напередодні. Таким чином це побічно підтверджує інформацію від інших ресурсів про те, що саме Мірча Михайлович зараз є основним претендентом на посаду наставника киян.

Цю ж інформацію підтверджує і журналіст телеканалів "Футбол" Ігор Бурбас. У Twitter він спростував інтерес київського клубу до Славолюба Мусліна, Ненада Бьеліци та Юрія Максимова. "Відволікаючі імена, не більше. З самого початку "Динамо" було сфокусовано на Реброві та Луческу. Перевага другого - відсутність контрактних зобов'язань", - повідомив Бурбас.

Також за його інформацією Мірча Луческу вже побував на об'єктах інфраструктури киян. "Містер дійсно в Києві і вже оглянув базу в Конча-Заспі", - розповів Бурбас.

Читайте також:

Новини партнерів

Замість бомби в підозрілому пакеті біля парку Кіото сапери знайшли яйця та молоко
У Полтаві чоловік з гранатою обміняв заручника на поліцейського і їздить з ним містом: введено операцію "Грім"

Найпопулярніше за тиждень