Колишній гравець "Шахтаря" Луїс Адріано захворів на коронавірус і потрапив в ДТП, порушивши карантин

Колишній гравець "Шахтаря" Луїс Адріано захворів на коронавірус і потрапив в ДТП, порушивши карантин
Читать на русском

Тепер гравця чекає штраф.

Колишній гравець "Шахтаря" Луїс Адріано потрапив в ДТП в Бразилії, при цьому порушивши карантинні обмеження. Про це APnews повідомляє з посиланням на Instagram спортсмена.

За словами футболіста, він захворів коронавірусів, але порушив правила самоізоляції, щоб забрати свою матір з торгового центру. При цьому Адріано запевняє, що весь час не виходив з машини і був в масці, дотримуючись соціальну дистанцію.

Однак вже на виїзді з парковки торгового центру нападник став учасником ДТП за участю велосипедиста. "Я весь час залишався в масці і тримав дистанцію, але я не міг не надати допомогу постраждалій людині. В результаті все добре", - повідомив Луїс Адріано.

Гравець заявив, що усвідомив свою помилку, але тепер його чекають наслідки. "Палмейрас", клуб за який зараз виступає Адріано, заявив, що випише штраф гравцеві. Виручені ж кошти підуть на продуктові набори нужденним.

Ми повідомляли, що Луїс Адріано став учасником расистського скандалу в чемпіонаті Бразилії. Екс-нападник "Шахтаря" заявив, що його образили, назвавши негром.

Новини партнерів

Українські чиновники за рік накупили біткоїнів на 75 мільярдів гривень
У ПЦУ пояснили, чи можна покаятися за свої гріхи онлайн

Найпопулярніше за тиждень