Коли вийдуть навушники AirPods Max 2?

Коли вийдуть навушники AirPods Max 2?
Читать на русском

Сьогодні в асортименті Apple є навушники AirPods, AirPods Pro та AirPods Max. І якщо AirPods і AirPods Pro це компактна гарнітура, то AirPods Max — це повнорозмірні навушники зі студійним звучанням

Сьогодні в асортименті Apple є навушники AirPods, AirPods Pro та AirPods Max. І якщо AirPods і AirPods Pro це компактна гарнітура, то AirPods Max — це повнорозмірні навушники зі студійним звучанням. Перша модель AirPods Max вийшла в грудні 2020 року, а зараз фанати Apple чекають на оновлення пристрою. Про те, якими можуть бути AirPods Max 2 і коли вони вийдуть, розповідають фахівці магазину техніки та електроніки Stylus.ua.

У навушники додадуть сенсорне керування

У лютому 2022 року компанія Apple направила до Управління з патентів та товарних знаків США нову патентну заявку, з якої стає зрозуміло, що нові AirPods Max отримають сенсорне керування. Зараз керування здійснюється за допомогою коліщатка Digital Crown. Дивлячись на патент, видно, як майбутні AirPods Max 2 реагують на сенсорні натискання. Сенсорне керування може спростити перехід між піснями, виклик Siri, збільшення або зменшення гучності та багато іншого.

Що буде нового в AirPods Max 2

Зараз немає інформації про те, якими будуть AirPods Max 2 та які технології Apple планує впровадити у новинку. Але ми пропонуємо список того, що можна змінити, щоб гарнітура стала кращою:

  1. Складні дужки. У першому поколінні AirPods Max використовується не зовсім зручний чохол — як мінімум, він не закриває дужку з сітчастою тканиною при транспортуванні. Та й носити з собою великі навушники, в яких не можна скласти дужки, проблематично (звісно, ​​якщо ви не ходите постійно з великою сумкою чи рюкзаком). Відмінним вирішенням цієї проблеми будуть складні дужки. І навіть якщо комплектний чохол не зміниться, навушники можна буде компактно скласти у невелику сумку.
  2. Позбутися роз'єму 3.5-мм. Те, що Apple заробляє на продажі додаткових аксесуарів, ми чудово знаємо, це святе. Але шнур 3.5 мм не сприяє покращенню звучання або стабільнішому з'єднанню. А якщо Аірподси розрядилися і ви підключаєте дріт, то вони не працюють. Відповідно, роз'єм 3,5 мм абсолютно марний.
  3. Найменша вага. Зараз Аірподс Макс важать багато, що реально відчувається в руках і сумці. Цьому є пояснення — алюмінієвий важкий корпус, а не легкий міцний пластик, як, наприклад, в AirPods Pro. Якщо транспортування в руках або сумці/рюкзаку ще можна пережити, то на шиї складно носити такий аксесуар. Сподіваємось, у другому поколінні навушники стануть легшими.
  4. Кнопка увімкнення. Момент, який неминучий за нового дизайну чохла. У нинішній ситуації без Smart Case навушники Apple швидко розряджаються, і чохол необхідний для швидкого заряджання пристрою. Окрема кнопка для вимкнення вирішила б цю проблему і дозволила використати навушники із чохлами інших виробників.

Сподіваємося, що у другому поколінні Apple допрацює всі недоліки і покаже справді класний новий аксесуар.

Коли вийдуть навушники AirPods Max 2?

Дата виходу та ціна AirPods Max 2

Вихід AirPods Max 2 може відбутися вже цього року, ймовірна дата виходу AirPods Max 2 — 14 вересня. Очікується, що новинку покажуть разом із новими iPhone 14 та Apple Watch series 8. Ціна AirPods Max на старті продажів була 549 ​​доларів, не виключено, що гарнітура другого покоління коштуватиме дорожче. Але якщо цінник залишиться на колишньому рівні, вже буде непогано.

В інтернет-магазині «Стилус» вже відкрито попереднє замовлення на новинку — оформляйте замовлення зараз, щоб першими дізнатися, коли AirPods Max 2 надійдуть у продаж.

Новини партнерів

Гроші Раків, секрети Дів та гармонія Риб: гороскоп на 4 травня для кожного знака зодіаку
Окупанти готують передсмертні прохання своїм близьким - СБУ (аудіо)

Найпопулярніше за тиждень