КНДР відмовилася від участі в Олімпіаді в Токіо через COVID-19

КНДР відмовилася від участі в Олімпіаді в Токіо через COVID-19
Читать на русском

У Північній Кореї все ще немає жодного офіційно підтвердженого випадку зараження на коронавірус.

Збірна Корейської Народно-Демократичної Республіки не поїде на літні Олімпійські ігри в Токіо. Все через ризики зараження коронавірусів. Про це APnews повідомляє з посиланням на агентство Yonhup.

У КНДР офіційно не було зареєстровано жодного випадку зараження COVID-19. З початку минулого року в країні діє жорсткий прикордонний контроль та інші антивірусні заходи, щоб запобігти епідемії в країні.

Саме тому офіційна влада Північної Кореї не збирається відправляти свою збірну на Олімпіаду в Японію. Якщо це і правда станеться, то це буде другий випадок відмови від участі в Олімпійських іграх з боку КНДР.

Перший раз був ще в 1988-му році - тоді країна бойкотувала Олімпіаду (також літню, до речі), яка проходила в південнокорейському Сеулі. Відзначимо, що Олімпійські ігри в Токіо перенесли на 2021-й рік через пандемію коронавіруса. Тепер він повинен пройти з 23 липня по 8 серпня.

Раніше ми повідомляли, що чемпіонат Європи з футболу, який також перенесли на 2021-й, може пройти всього в двох містах. Причина все та ж - через пандемію коронавируса далеко не на всіх стадіонах можуть пустити глядачів.

Новини партнерів

Степанов заявив, що збільшувати кількість ліжок з киснем далі просто нікуди
У Києві склали протокол на школу, яка працювала на локдауні

Найпопулярніше за тиждень