Клуб УПЛ може очолити Олександр Севідов - його усунули від футболу на п'ять років за договірні матчі

Клуб УПЛ може очолити Олександр Севідов - його усунули від футболу на п'ять років за договірні матчі
Читать на русском

Спеціаліст знаходиться без роботи з 2019-го року.

Футбольний клуб "Минай" досить несподівано залишився без головного тренера - Василь Кобін подав у відставку. Але ще більш несподіваним може виявитися його змінник. APnews з посиланням на "Трибуну" повідомляє, що наставник клубу із Закарпаття може стати Олександр Севідов.

За свою кар'єру в якості тренера Севідов очолював донецький "Металург" (першу і другу команди), Каменська "Сталь", "Геліос", "Зімбру", "Кримтеплицю", "Говерлу", "Карпати", "Металіст" і "Маріуполь ". А в 2019-му році Олександр Севідов покинув останній на цю мить клуб, з яким працював - болгарську "Верею".

Зараз же фахівець може очолити "Минай", який наразі йде передостаннім в турнірній таблиці УПЛ. Правда, в цьому призначенні є одна проблема - ще минулого року фахівця дискваліфікували на п'ять років за участь в договірних матчах. Наразі це рішення оскаржується і подана апеляція, і саме тому в теорії Севідов і може очолити професійний клуб.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що тренера загребського "Динамо" також засудили до п'яти років. Правда, на відміну від Севідова, Зоран Мамич цей час проведе у в'язниці, оскільки його визнали винним у шахрайстві і відмиванні грошей на трансфери.

Новини партнерів

Під Запоріжжям п'яна жінка в авто звалилася з мосту, - фото
"Це не моя примха": Данілов роз'яснив, чому РНБО не вводить санкції проти Коломойського

Найпопулярніше за тиждень